Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 na windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem nowego kompa z win 7 i teraz cos mi metin nie chce dIZalac a mianowicie jak wlanczam metin2.exe wyskakuje ten auto pacz i w nim pisze "Waiting to Exit process" co moze byc powodem? Prubowalem juz kasowac uruchamiac jako administrator i zgodnosci dawac

Opublikowano

no niE ma go ;( a jesli pobral bym nowego to nawet jakby zadzialal to by nic nie dalo bo mi sie metin nie torentuje przez radiowke chyba ;/

Opublikowano

Też mam win7,ale wszystko mi pięknie chodzi.Nie mam pojęcia czemu nie chodzi u Ciebie,może odinstaluj i zainstaluj od nowa?

Opublikowano

Mi normalnie działa a mam 7, kiedy ostatnio metka pobierales i jakiego masz antywira?

metka mam od kolegi zgranego i spaczowanego poniewaz ja nie dam rady torentowac metka na radiowce ;/ A antywira mam AVG 2011

mateuszek sciaglem i zrobilem to co mowiles i dalej wyskakuje to samo Waiting on Exit process.

Jeawi wiec chyba bEde musial sciagnac metka i faktycznie go zAinstalowac a nie kopiowac z plyty tylko musicie mi dac jakiegos sposoba na torentowanie :)

Opublikowano

Jak masz Ikonke metin2.exe to przycisnij prawym przyciskiem na nia i daj (Uruchom jako Administrator../Run as administrator..), moze zadzialac.

sygnayd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...